ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕvi

Eye Perfection ексклузивна терапия за неустоим поглед

Eye Perfection – високоефективна терапия. Цялостна стратегия срещу естетичните проблеми на очния контур. Блендира натурални инградиенти и новаторски технологии на основата на карбокситерапията за подмладяване на очния контур с първата процедура.

Кислородна терапия за лице – Професионална грижа за ослепителна кожа.

Кислородът е един от най-важните елементи. С годините нивата на кислород в кожата естествено намаляват и това допринася за появата на финни линии и бръчки.

Водно дермабразио

Водното дермабразио е единствената неинванзивна терапия, която едновременно комбинира почистване, ексфолиране, екстракция, хидратиране, антиоксидантна защита и не предизвиква дразнене.

Алгинатна маска за лице

Маските са козметични препарати за допълнително интензивно въздействие при поддържането и грижите за кожата. След нанасяне на алгинатната маска тя  постепенно изсъхва и изолира кожата от околната среда. Активира се с помощта на специален серум, гел или вода, в резултат на което се образува херметичен слой, който има свойството да задържа вода. Това води до подобряване на клетъчния метаболизъм и активиране процесите на регенерация.

PQ age пилинг

PQAge е иновативен, неиванзивен и безопасен пилинг от ново поколение, гарантиращ незабавен стягащ и лифтинг ефект. Той не е фотосенсилибизиращ и може да се прилага целогодишно. PQAge съчетава трихлороцетна киселина, стабилизирана в определено количество урея пероксид, коензим Q10, коджикова киселина, оказващи регенериращо действие върху дълбоките слоеве на дермата.

Радиочистотен лифтинг

Радиочестотния лифтинг е терапия, която комбинира радиочестота и ултразвук. Това е неинванзивен метод за подобряване на вида и структурата на лицето – стягане на колагеновите влакна и повдигане на лицевия контур.

Ултразвукова шпатула

Всяка козметична процедура започва с почистване на лицето. Дори и най-добрият козметичен продукт приложен на непочистена кожа, ще бъде неефикасен. При добре почистени пори, козметичните продукти нанесени след това могат да проникнат по-надълбоко и да бъдат по-ефективни.Ултразвуковата шпатула е специално разработен уред за почистване на лице. Безболезнено,неинванзивно и нежно почистване.