ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ

Eye Perfection – ексклузивна терапия за неустоим поглед

Eye Perfection – високоефективна терапия. Цялостна стратегия срещу естетичните проблеми на очния контур. Блендира натурални инградиенти и новаторски технологии на основата на карбокситерапията за подмладяване на очния контур с първата процедура.

Кислородна терапия за лице – Професионална грижа за ослепителна кожа.

Кислородът е един от най-важните елементи. С годините нивата на кислород в кожата естествено намаляват и това допринася за появата на финни линии и бръчки.

Водно дермабразио

Водното дермабразио е единствената неинванзивна терапия, която едновременно комбинира почистване, ексфолиране, екстракция, хидратиране, антиоксидантна защита и не предизвиква дразнене.

Алгинатна маска за лице

Маските са козметични препарати за допълнително интензивно въздействие при поддържането и грижите за кожата. След нанасяне на алгинатната маска тя постепенно изсъхва и изолира кожата от околната среда. Активира се с помощта на специален серум, гел или вода, в резултат на което се образува херметичен слой, който има свойството да задържа вода. Това води до подобряване на клетъчния метаболизъм и активиране процесите на регенерация.

PQ age пилинг

PQAge е иновативен, неиванзивен и безопасен пилинг от ново поколение, гарантиращ незабавен стягащ и лифтинг ефект. Той не е фотосенсилибизиращ и може да се прилага целогодишно. PQAge съчетава трихлороцетна киселина, стабилизирана в определено количество урея пероксид, коензим Q10, коджикова киселина, оказващи регенериращо действие върху дълбоките слоеве на дермата.

Радиочистотен лифтинг

Радиочестотния лифтинг е терапия, която комбинира радиочестота и ултразвук. Това е неинванзивен метод за подобряване на вида и структурата на лицето – стягане на колагеновите влакна и повдигане на лицевия контур.

Диамантено Микродермабразио

Диамантеното микродермабразио е бърза и безболезнена процедура, при която с помощта на специален уред правим механично ексфолиране на кожата и ефективно отстраняваме ненужните мъртви клетки от повърхността на кожата, като се стимулира продукцията на нови здрави клетки.

Микронидлинг

Микронидлинг е метод за производство на нов колаген чрез техниката на микроперфорациите. Накрайникът на уреда (мезо пистолет) е с множество микроигли, които водят до микроубождания. Методът дава възможност за въвеждането на различни коктейли от активни съставки според нуждите на кожата. Този метод е идеален за интензивни процедури при белези от акне, бръчки, фини линии,стрии, както и за цялостно стягане и подмладяване на кожата.

Мануално почистване на лице

очистването на лице е основна козметична процедура препоръчителна за всяка жена и всеки мъж, за всеки тип кожа и всяка възраст, като спокойно може да се комбинира с други процедури за по-добри резултати. Целта на процедурата е да почистим лицето от излишния себум, мъртви кожни клетки, комедони (черни точки) и милиуми (бели точки).

Thesera L – безиглени мезоконци

Лифтинг терапията на южнокорейския бранд Thesera е ефективна алтернатива на иглените мезоконци. Разтворимите конци успешно се справят със стягането на овала на лицето и с изпълването на бръчките в зоната на околочния контур, челото и устните. Резултатите са видими още след първата процедура, без болка и без игли.

Super Lifting Program

Super Lifting Program е програма с отличен подмладяващ ефект, която забавя образуването на нови бръчки и поддържа кожата в добро състояние. Перфектната процедура преди важно събитие.

Ултразвукова шпатула

Всяка козметична процедура започва с почистване на лицето. Дори и най-добрият козметичен продукт приложен на непочистена кожа, ще бъде неефикасен. При добре почистени пори, козметичните продукти нанесени след това могат да проникнат по-надълбоко и да бъдат по-ефективни.Ултразвуковата шпатула е специално разработен уред за почистване на лице. Безболезнено,неинванзивно и нежно почистване.

Избелваща терапия с Vitamin C – Histomer

Histomer Vitamin C е избелваща терапия за бляскава и свежа кожа. Формула с изключителни инградиенти – съдържа патентования комплекс Native Complex Vitamin C – на основата на натурални Аскорбинова киселина и Елагова киселина от Нар, и растителни стволови клетки от Будлея, които ускоряват естествената функция за регенериране.

Line Correction

Line Correction е алтернативно решение на медицинско-естетични инвазивни процедури за изглаждане и изпълване на бръчки, както и тяхно допълнение за удължаване на ефекта им.